Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag frågade; \"Vad vill du då..?\"


Han svarade

\"Jag hade gärna sett att vi fortsatte
på den bro vi höll på att bygga upp.
Du var mysig.
Men du gav upp,
så jag föll ner någonstans på mitten..\"


Förlåt..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-06-13 00:20



Bookmark and Share


  Charly
Ett typiskt sluddrigt svar från någon som inte vet hur han ska komma ur en obehaglig situation. Har jag fel? Bra!
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson