Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden äger oss

 

Tiden äger oss

så snart vi föds

börjar nedräkningen




Fri vers av Ilona _L
Läst 845 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-30 12:55



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mitt i prick, ja tiden går !!!
2009-07-29

  Mangal VIP
Intressant. Bra titel!
2008-04-12

    © Birgitta Wäppling VIP
Träffsäkert, rad för rad, sekund för sekund...!
2008-04-04

    Bodil Sandberg
Ja tiden äger oss ..sanna dina poetiska ord!!!!
2008-03-31

  Carola Zettergren
Så sant!!!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L