Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du berör , blommar.

 

 

Älskling

vart du än går,

vart du än tittar

så börjar det

att blomma.

 

Ser du hur löven

börjar få sin färg.

och blommorna

dem

har åter fått sin glans.

 

Älskling

allt du berör

blir levande

och likaså

 

jag.

 




Fri vers av Manal
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-31 22:35



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...rart och vamt..fint..
2008-03-31

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar kärleksförklaring på ett mycket målande och vackert sätt/B
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal