Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dem ville leka



Pussa oss, pussa oss
vi har ju saknat dig.

jag tittade på dem och log


Snälla kom och hoppa i vår säng
så vi kan leka.

har jag verkligen tid att leka?


Manal låt inte oss vänta
vi vill leka med dig.

ni ska inte få vänta mer




Fri vers av Manal
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-06-13 23:47



Bookmark and Share


  Dilsewat
:) känner igen mig... men har en nu en alldeles för stor lillebror för sådant nu :)

fint skrivet :)
2005-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal