Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av lida

 

sköterskan skjuter skelett

snittblommans vitrosa märg

spetälska droppar

fingrar mot tungor

 

i den broderade bonaden

bor hon fortfarande kvar

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-04 10:17



Bookmark and Share


  Glittermolnet
Vilken vacker text.

Man är medveten om
att det är någon där men ändå blir
man förvånad av slutet.
2008-04-19

  swimsus@gmail.com
Jag berörs och reflekterar mycket när jag läser detta.
Mycket fint och lite kusligt på samma gång!
kram,C
2008-04-15

  Gunilla VIP
Vi lämnar alla avtryck
- frågan är om vi
tillåter oss se dem?
Du gör det möjligt!
2008-04-15

  Betlehemsstjärnan VIP
En känslosam dikt...som skapar mycket tankar..Underbart för mig som är en tänkare o en känslomänniska.../B
2008-04-09

  Carola Zettergren
Fenomenalt bra !!!skapar
bilder och massor av tankar!!!!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP