Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna

 

 

Ofta när jag sitter

för mig själv,

med mig och mina tankar

så börjar

det förflutna

att försöka

komma ikapp mig.

 

Ditt hjärta

värnar om mitt än.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-04 21:50



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
tro mig...jag förstår dig...Jag vet hur det känns..Men du har fångat det så fint/B
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal