Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Epilooogen]


Sagan om Ondskans Härskare VII

Efter några minuter stormade Mister Kills butler in i rummet och tände lyset. På golvet låg Michael Jackson med blondfärgat hår och Mister Kill, som mest av allt liknade en tjock maffiaboss korsad med en sminkad pizzabagare. Eller en Joker från Batmanfilmerna. Butlern ringde ambulansen som beslutade sig för att ända sättet att rädda Michael Jackson var att transplantera ett nytt hjärta. De tog Mister Kills hjärta. Och ända sättet att rädda Mister Kill var att transplantera halva hans hjärna i en frisk kropp. Så då tog de halva Mister Kills hjärna och satte i Michael Jacksons kropp. Hur de klarade av det sen, är en bra fråga… Jag kan försöka förklara berättelsen, men jag orkar inte ikväll. Kanske imorgon.

Jag och Moa H.T vill tacka för läsandet. Vi är glada att kunna stå för kiss-, bajs-, incest-, rasist-, kvinnoförnedrande- och gangsterhumorn här på Poeter.se … Notera dock att vi inte är rasister eller kvinnoförnedrare. Hur som helst, tack för läsning, och kommentera gärna! Det kommer eventuellt mera.




Prosa (Novell) av Limestoned
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned