Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland forsar alla känslor ut på en och samma gång.. Då är det svårt att hejda tårarna.


När det släpper

Har du någongång kännt att du varit så ledsen,
att du bara slängt dig ner på marken och börjat skrika?

Har du haft känslan av den ilska,
som gör att du börjar spotta och slita dig i håret?

Känner du aldrig att du bara vill slå och bli slagen?
Känner du igen känslan, som säger att du är argast i världen?

Lever du sen efter detta?
I så fall behöver jag inte fråga om du käner dig dum efteråt,
när du lugnat ner dig..

- För det vet jag att du gör..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-06-14 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson