Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke. En känsla. Något vackert.

Som man säger, när en stjärna faller ska man önska något.




Stjärnfall

 

 

Låt dina läppar

bilda

stjärnfall

när dem möter

mina.

 

 

 

jag önskade mig något.




Fri vers av Manal
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-07 00:21



Bookmark and Share


  albertina
Så underbart det låter.
Något jag verkligen skulle vilja uppleva=)
Så bra att jag bokmärker denna underbart fina dikt
2008-04-08

  * Ammi *
härligt skrivet!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal