Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[even if it\'s true, why bother?]


- no name -

hjärtslag
du-dunk
hörs ur din mjuka tröja
och jag trycker örat tätt intill

det svaga kittlandet i min handflata
när jag drar den genom ditt hår
jag vill aldrig sluta

tårarna i dina ögon
när de tre inledningsackorden börjar spelas
ditt sätt att aldrig släppa bandyklubban
när du väl tagit den

och förtvivlan
som gör att min röst skakar
när jag säger till dig
att det inte är
lönt

för du älskar ändå inte mig
och du nickar

vi vet ju
ändå
båda två




Fri vers av Limestoned
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 19:25



Bookmark and Share


  Pot Pourri
smärta.. vemod in i skadad(el inte skadad också men som läsare lanadar den för mig i absolut skada visshet..) hu :/
vacker med detaljerna som gör stark närhet
Tack för näraupplevelse!
2008-04-08

  Starfish-Aura
Fy så fint....äkta

//mjao
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned