Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev förvånad över åskmolnen...


...och tårarna som rann utan någon vettig anledning


VÅRDEPP.

~~~~~~

För det var ju aldrig åska och regn egentligen
Det var ju bara solljuset som var för starkt
för mina ögon
Ja, huvudvärken var nog bara konsekvens
av allt kisande

~~~~~~

Inuti i mitt huvud regnade det.
Jättemånga regndroppar
regnade inom mig
tills de nådda mina ögonlock
som var öppna

~~~~~~

Och blommorna hade börjat få knoppar
och gräsmattan var lite grönare
Men det gjorde bara ont i mig
Hur mycket energi krävdes inte
för att få allt det där att blomma?
Det gjorde ont inom mig
Så ont

~~~~~~

Och jag gick på fältet
Kännde vissna gräs och mindre buskar
slå mot mina ben
och jag ville bara sjunka ner i deras armar
Bli en del av deras liv
(Vaja i vinden vaja i vinden vaja i vinden)

~~~~~~

Ljuset blev för starkt
Knopparna slog ut
Ljuset i mina ögon
Allt som började på nytt

blev
för
mycket

~~~~~~

ville tillbaka till
åskmolnen




Fri vers av Limestoned
Läst 510 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-10 14:35



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ajaj mycket välpoetat om
den förrädiska vårdepressionen!!!!
Applåder!!!!!!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned