Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

 

 

Så länge du

fäller tårar

över

det förflutna

 

så kommer

vi aldrig

att

kunna glömma

våra sorger.

 

De sorger

som dagligen

fräter

ditt hjärta itu.

 

Och bildar 

regndroppar

på mina kinder.

 

 

Ja älskling,

små regndroppar.




Fri vers av Manal
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-12 00:13



Bookmark and Share


  Spider
Vackert! gillar ditt avslut..
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal