Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort forsättning. Min önskan.


Stjärnfall II

 

 

När dem berörde

mina sockersöta

läppar

exploderade

 

kärleken.




Fri vers av Manal
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 02:09



Bookmark and Share


  albertina
Så vackert.
Mina sockersöta läppar =)
Det låter underbart vackert.
tack för det
2008-04-12

  Lyckohäxan Enediel
Kort om en önskan som är vacker som få...härligt!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal