Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill så mycket mer..


Aldrig riktigt nöjd

Aldrig blir jag riktigt nöjd.
För att göra det långa kort
så kan jag väl säga att:

Jag kan få, men vill inte ha..
Jag vill ha, men kan inte få..



Jag tror aldrig jag kommer förstå
varför Du bara stack.
Att jämt jämföra andra med dig,
är nog min sämsta vana..

Gah! Mitt liv; Bergochdahlbana!




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-06-16 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson