Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns grisar. och så finns svin. (men ta det inte för allvarligt.)


kommer du ihåg mig?

[1]
kommer du ihåg mig?
du brukade säga att min dotter
var tjock.
nu har hon
begått självmord.
ville bara säga det.
och jag hoppas att du sover lugnt på natten.
\"jaja, roligt att träffas, måste gå nu, hejdå.\"
~~~~~~
[2]
kommer du ihåg mig?
jag heter fredrik
vi gick i samma klass i nio år
men jag du brukade kalla mig fetto
eller fläskberget
eller grisen
eller jordbävningen.
hur som helst ska vi bli
grannar nu.
\"eeehm, du tar nog fel. jag heter... sven svensson.\"
~~~~~~
[3]
kommer du ihåg mig?
jag heter anna, men det
brydde väl du dig aldrig om.
om jag säger såhär
du och dina sju idioter till kompisar
våldtog mig för fem år sen.
jag ville bara säga att
jag är din chefs chef.
\"var ska jag lämna min avsägningsansökan?\"
~~~~~~
[4]
kommer du ihåg mig?
nej, jag har ju förändrats ganska mycket.
sen jag var bebis.
och du lämnade mig.
i en tants soptunna.
\"ööh, alltså.. no hablo svedese.\"
~~~~~~
[5]
kommer du ihåg mig?
johanna johansson. fast då var det ju dahlbäck.
jag har gift mig nu.
och ville bara säga att
det var sjukt lågt
att lämna en gravid kvinna
(som var din fru)
utan att säga något.
hur som helst spelar vår son
och din son
i samma fotbollslag nu.
kuuul, eller hur?
\"det måste ha varit... min enäggstvilling!\"
~~~~~~
[6]
kommer du ihåg mig
erika strand.
blondie92 på bilddagboken.
du brukade runka till mitt foto
och tvingade mig att visa mig i camen.
hur som helst är du anmäld nu.
hur känns det?
\"användaren har sagt upp sitt konto\"
~~~~~~




Fri vers av Limestoned
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 13:55



Bookmark and Share


  stefan.g
Mycket tänkvärd, bra skriven!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned