Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det klart..,ett nytt liv tar fart...


Kan knappt fatta det

Kan knappt fatta det men..,

steg precis ur det förflutnas
dopgrav..!

Aldrig mer en drogernas
slav...

Kan knappt fatta det men..,

nu Jesus gäller bara dina
krav..,

och dina fantastiska löften du
gav..,

när du vandrade här på
jorden...

Kan knappt fatta det men..,

ser fram emot att få ta dig
på orden...








Fri vers av Kalle.O
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 15:47



Bookmark and Share


  Maria T
Kalle
Du är såå välkommen på vandringen med Frälsaren.
Gå gärna med i någon sångkör, om du inte redan har gjort det,
och sjung ut din glädje.
2008-04-15

  genni VIP
lycka till :)
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O