Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu x 4 En ritual i stroffer... Passionens sonata i fyra tempon...


DANSA MED MIG...

Ärrade kroppsform

dina, honungs läppar

Balsam min kung

-

Nakna konturer

mina, händer ritade

Silkeslakans synd

-

Bedjande dans

växande, vackra former

Rinnande själar

-

Lusts ritualer

sötsura, våra sinnen

Befriande rop!!!

© MP-havsbris/2008



Bunden vers (Haiku) av Havsbris
Läst 961 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-04-17 17:49



Bookmark and Share


  JLindh
Snyft jag smälter
2008-10-13

  Quasimodo
Varmt sensuell och nära !!!
2008-05-14

  Sladjana Zubcevic
FI N T!
2008-05-11

  Don Jorgé
Erotiskt och sensuellt. Smakfullt.
2008-05-07

  papessa
härligt vackert tillbakadragen men ändå uttrycksfull applåder
2008-04-30

  Lejonhjärtas poesi
Klart han dansar som i trans och vilken härlig poesi bortom vett och sans!
2008-04-20

  aol
underbart
2008-04-18

  Patrick K
ljuvligt
2008-04-18

  isabel louise
förtrollande och sensuellt..
2008-04-18

  * Ammi *
förtrollande vackert skrivet ..
applåder!
2008-04-17

  Fredrik P. VIP
mycker vacker och
sinnlig senryu-dans
med ett
/Befriande rop!!!/
2008-04-17

  Mikael Lövkvist
Dansar com meu. Jag gillar din dikt.
Den är sensuell, vacker, och naturlig.
2008-04-17

  Larz Gustafsson VIP
Det sötsura lockar.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris