Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Syrran


Syster Vildhäst

Din levande kropp
är vår enda mötesplats
i livet

vi har så många gemensamma skogsminnen
som vi aldrig har talat om men som vi ska

om ditt hjärta
orkar
bära dig

som alltid var snabbast
starkast
vildast
vackrast

några steg till








Fri vers av Vanja-Kristina Morgell
Läst 683 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-17 23:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oerhört fängslande läsning.
Applåd och bokmärke.
2008-05-13

  Per Rydberg
Vackert kärleksfylld och ömsint. En fångande form. En fångande rytm likaså där min favoritrad är:

vi har så många gemensamma skogsminnen

- du lyckas få ett flöde där m-ljuden och n-ljuden bär vidare i en rullande rytm.
Härlig läsning tackar jag för!
2008-04-19

  Rachel Roth
...och också en dikt som säger så mycket om den speciella relationen som kan uppstå till ett djur....många gånger ännu mer nära
2008-04-18

  Rachel Roth
Det första stycket väcker verkligen mig som läsare
för är det inte precis så...? I livet
ändå glömmer vi att värdera det så ofta.

fin dikt till en vän
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Vanja-Kristina Morgell
Vanja-Kristina Morgell