Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett underbart ljud att minnas

 

I gryningens första timmar

små nakna fötter tassar fram

lätta andetag kommer närmare

så stannar hon vid min säng

jag låtsas sova

hon smeker mig med sin lilla hand

pussar lite på min panna

så lyfter hon täcket och smyger ner

kryper intill

suckar nöjt med en tumme i munnen

andetagen blir tunga

sömnen är tillbaka i den lilla ängeln

jag tittar på henne där hon sover

en ljuvlig liten stund av kärlek

 

Tack vare alla såna små stunder

kunde jag inte bli så värst arg

när hon fick tag i en spritpenna

och moderniserade några möbler....

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 563 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-18 03:38



Bookmark and Share


  J A Nicander
En moders kärlek och förståelse för sitt lila knytt kan inte beskrivas med vackrare ord.
2008-05-03

  Rosen VIP
nä..du älskar henne precis som hon är..ha ha
fint skrivet!
2008-04-23

  Spider
hahaha! jösses säger jag...dina kuliga troll kan!
2008-04-20

  Dude
Ljuvlig läsning fylld av känsla.
2008-04-18

  häxanmara
Blomma nu får du sluta ge kritik...




Den här dikten va helt underbar...
och jag vet att dessa små fötter är så ljuvliga..
2008-04-18

  Blomster
Vilken underbar liten dikt du har skapat! Känslan är på topp och jag vill genast skaffa barn så jag också kan få uppleva detta!

Dock vill jag ge lite konstruktiv kritik: Jag tycker inte om slutet. Det hör inte hemma i historien för magin försvinner väldigt abrupt. Dock skulle det passa utmärkt bra som ingress!

Skulle även ändra denna rad: \"sömnen är tillbaka i den lilla ängeln\". Mitt förslag är: \"sömnen är tillbaka HOS den lilla ängeln\".

I övigt underbar läsning!
2008-04-18

    Ken Cassel
Kanon
Skulle inte ha kunnat formulerat det bättre själv

Kramar
: )
2008-04-18

  papessa
kärleksfullt
2008-04-18

  Elaine.S VIP
Helt enkelt alldeles underbar
2008-04-18

    Lindizz
Härliga målande rader.
2008-04-18

    eva m h
mmm....de små goa liven!!!
2008-04-18

  Lejonhjärtas poesi
Härligt målande moderskärlek, ljuvlig poesi!
2008-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvlig dikt!
2008-04-18

  micke marin
Helt enkelt underbart..
och så knorren på slutet som för en tillbaks till verkligheten.
2008-04-18

  Karl-Bo Lundstedt VIP
moderkärlek när den e som bäst...
jättefinju.....
kb
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du