Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor

 

 

Det är inte

dina ord

som får mig

att smälta

 

Det är ditt hjärta.




Fri vers av Manal
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-18 14:34



Bookmark and Share


  wellness tina
sant
2008-05-13

  Pojken i Svart
Så vackert, så ärligt :) Ibland behövs det inte många ord för att skapa något riktigt bra, det har du verkligen bevisat med den här texten!
2008-05-05

  Lilla My* VIP
Dina ord gör att man smälter!!
Vackert och varmt!!
2008-04-18

  albertina
åh så vackert precis som det ska vara =)
tack för fina rader
2008-04-18

  prinscess VIP
väldigt vackert och fyllt med kärlek
2008-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal