Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan dag kanske?

Det är
ärärär
svårt att vara
ignorerad
en dag som
denna

En dag som denna
när det känns starkt att bara
vakna
och man faktiskt inte vet om man
klarar mer
(eller mindre)

Det är svårt att vara
hatad
när man bara vill vara
älskad,
speciellt av honom.

(Och där går han, där springer han
mot mig
och
och























förbi mig)




Fri vers av Limestoned
Läst 410 gånger
Publicerad 2008-04-18 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned