Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är det svårt att andas

Ibland är det svårt att andas


När man sprungit tre kilometer
utan vattenflaska

när gudarna spottar på en

när man vet att man är sämst
men inte kan göra något åt det

när alla elaka ord
haglar på en

när man inte kan stänga av ljuden


eller


när jag ser dig.




Fri vers av Limestoned
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-04-19 15:51



Bookmark and Share


    RebeccaW
Hehe, kul slut:)
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned