Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utryckning

Morfar till tåget!
Det vankas ett nytt barnbarn
i huvudstaden!




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-25 08:37



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Underbart! Lycka för dig i all oändlighet att ditt älskade barn föder ett nytt liv:)
2008-04-28

  Kristina Wallbing
JÄTTEGRATTIS morfar!! Missa inte tåget!
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

papillon