Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åldern sitter i hjärtat, beroende på hur du lever och älskar, inte på det som skrivs på papper!!


FÖRBJUDEN FRUKT...

Fjärran, lång borta
avståndet av en blick
skild för gränser
barriärer av tankar
himmel, gemensamt tak
regnet som täcke
stjärnor som lyktor
upptäckte jag dig
i gryning med solen
vågors ström
melodin smeker örat
snäckor och musslor

Trolleri i nattens själar
fingrar sådana, glider
i buktande kropp
poesis vilda instinkter
av eget revir, fuktade
skrattande läppar
jordgubbar, mjölk
champagne
och honung
blommors stigma
ståndares frön
förbjuden frukt
till extasens gränser
diktar upp svaret
som rivande smek
förlänger känslor
lusten till händer
åtrå, givande fantasi...

© MP-havsbris/2008




Fri vers av Havsbris
Läst 1229 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-04-25 21:20



Bookmark and Share


  berxper
Det flyter ut en ström av kärlek...
Det är en sån magi.
Dina ord är så smekande.
Vilken närhet du har!
Du räknar upp så många saker som har med kärlek att göra.

Du beskriver så lustfyllt, och sen kommer:

"upptäckte jag dig"

Det blir en sån hyllning till den utvalde!
Åååå.....
2008-09-17

  "Silver" VIP
\"himmel, gemensamt tak
regnet som täcke
stjärnor som lyktor
upptäckte jag dig\"

Speciellt de raderna tycker jag om. De förstärker intensiteten i mötet.
2008-06-15

  Sladjana Zubcevic
UNDERBART!
2008-05-11

  Karl-Bo Lundstedt VIP
så underbart lekande
sensualism när den är som bäst...
applojjder!!
kb
2008-05-05

  Vilsen Annette-hittar vägen
WOW, du är helt otrolig!
Du är DU med sån styrka att min hud knottras!
Älskar dina ord!!!!
2008-05-04

  coffe
underbar comeback med allt...//c
2008-04-29

  Lejonhjärtas poesi
Underbar sensualism, ljuv poesi, bravo!
2008-04-27

  LassO
Hm förbjuden frukt... \"hm det är väl inget som lockar\" ;=) \"Varför skulle den göra det\" ;=)
2008-04-26

  tom boreland
huga ,huga
2008-04-26

  Havsbris
-att du visste-
!
2008-04-26

  Havsbris
Jag trodde att visste
att den var du Anders
;o) hhmm ;o)
2008-04-26

  Jack E. Gladh VIP
Genomslagna handlovar
blödande smära
pulsens hammarslag
evighetens flykt
oemotståndlig hänförelse
bortom alla förklaringar
drickande varandras själar
levandegör du
skapande pärleglans
mjuka stigar
beträdande
i eld, jord, luft och vatten
2008-04-25

  * Ammi *
så ljuvliga verser .. erotisk mellan raderna .. jordgubbar mjölk och champange! aaah!
tack för den
2008-04-25

  mare VIP
..ljuvliga förbjudna frukt..
2008-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet hur det känns...
2008-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris