Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav mig dina ord.

 

 

Minns du hjärtat

när du lovade mig

att alltid finnas vid min sida.

Minns du älskling hur du kysste mig

väldigt ömt

och sa att du

aldrig

släpper mig.

 

Men det vara bara tomma ord




Fri vers av Manal
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-28 20:59



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
Dina ord berör mig oerhört mycket. De får mig att minnas de gånger jag blivit sviken och upptäckt att allt det som lovades enbart var tomma ord... Jag gillar dina kursiveringar, de skapar en extra tyngd i orden!
2008-05-05

    ej medlem längre
Berörande och underbart vackert i all enkelhet!
2008-05-04

  hanziz
Den var fin.
Dina ord var fulla av så många känslor
Super
2008-05-01

    ej medlem längre
Du berör mig... kanske för att det är min upplevelse du målar upp..
2008-04-29

  Матрёшa
yeah, d bränns dom där orden.
2008-04-28

  prinscess VIP
sådana ord är smärtsamma
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal