Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu Kristus är vi två som gjort en väl värd himmelfärd... Samma datum dessutom!!


Stormig förlovning

Stormen har lagt sig

upplever snarare en behaglig bris

Lugnets frid intar mig

efter en fruktansvärd och familjär kris


Inget ont som inte har nåt gott med sig

sjukdom,nöd och elände

Tror inte jag hade fixat det här utan dig

min bästa vän och själsfrände


Är stolt över att få bära din ring

ditt namn på mitt finger

Nu gäller allt och/eller ingentig

hör du hur bröllopsklockorna ringer...?!


Över höga berg, genom djupa dalar

vill jag för dig alltid finnas

Det är ett tacksamt hjärta som talar

som slagit för dig så länge det kan minnas...



Dagen då ingenting hände med måtta

1:a Maj 2008

(Eller hur Sara & Lotta)











Fri vers av Kalle.O
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-04 16:00



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven.
2008-08-15

  BitterSweet
Med tanke på den dikt jag lagt in idag, var jag ju TVUNGEN att läsa denna!

Vill passa på att gratulera dig. Sällheten delar vi...
2008-05-13

  genni VIP
det är genom kriserna som vi växer,skönt att stormen lagt sig..Mvh Genni
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O