Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Ja, bara det inte är en sån där otäck köttätande växt?\"

Förlåt
för att jag biter sönder saker
Saken

Förlåt för att jag
förstör vänskap
Den vänskapen

Förlåt
för att jag distansiserar allt
tills distansen blir vår enda samhörighet
Vår enda närhet
Sorgligt va?

Förlåt för
mina långa ben som knuffar bort allt i min närhet Förlåt
för digestivesmulorna i skafferiet, för de tysta skriken för
klyschorna jag använde tills alla var utanvända
Förlåt för att jag alltid förväntade mig för mycket, för att jag
man aldrig blir den man tror att man ska bli, för att hoppet är det sista
som överger en, för att det aldrig överger mig, för att jag blev den
jag aldrig trodde jag skulle bli, att jag blev den jag aldrig fick bli

Förlåt
för att jag blev fri och fullkomligt
ensam.




Fri vers av Limestoned
Läst 584 gånger
Publicerad 2008-05-04 19:46



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Fy så naket och ärligt

Det är vackert det du törs skriva
tack


//Mjao
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned