Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvan

 

Hon är duvan som fattar eld
i sin strävan för kärleken,

hon är fredsduvan som lämnar
krigsdrabbade sår i sina vingslag.

Hon är flickan oförmögen att älska
ty hon är facklan i det eviga mörkret,
blind för sin egen spegelbild.




Fri vers av isabel louise
Läst 562 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2008-05-04 20:03



Bookmark and Share


    wildrosen
MVG....applåd
2009-02-20

  devilsangel
Grattis vännen till en guldplacering! Där hör den hemma :))
2009-02-19

  glasblåsarblå
oj! glad att jag läste den här, helt klart det vackraste jag läst någonsin.

<3
2009-02-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Andlöst vackert
2009-02-19

  devilsangel
Oj! här griper du tag i mig enormt...starkt och nära skrivet..med så utåt enkla ord men så stort inuti...du säger så mycket och jag är berörd! bokmärker detta, tack!
2008-05-15

  Flickan utan vingar
Vackert :)
2008-05-06

  Maria Zena Viklund
fantastiskt vackert bildspråk, applåder!
2008-05-06

  Hapalochlaena
Fantastisk!

Applåd!
2008-05-04

  Michaela Dutius
Otroligt vacker- poetisk och målerisk...ser den röda blodet mot de vita duvvingarna medan jag läser.
2008-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Vacker och melankolisk samtidigt.
Jag tror att man kan vara blind för sin spegelbild av många orsaker.Och frågan är ju vilken som är den sanna bilden...
2008-05-04

    ej medlem längre
WOWWWWWWWWWWWWWWWW, underbart, applåderar, applåderar och bokmärker!
2008-05-04

  opheliavampira
WOW
inga kommentarer är värdiga nog
APPLÅDER
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise