Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är den greppbar


Konvertering & transformering - limerick

 

En spexig student från Lund
med djävulen skrev förbund
att alltid få sex
så djävulens spex
gav pojken ett tros-samfund




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-04 21:38



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Fniss och applåder

//Mjao
2008-05-04

  ßluie VIP
visst är den. du har till och med fått till en stringtrosa! :D
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP