Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns ett hemligt uppdrag



det finns ett hemligt uppdrag
en stor konspiration

det finns ett krig som vunnits
för länge länge sedan

håll dig till rätta sidan
snart ljuder en fanfar

gå med i segertåget
som ringlar genom stan

det finns ju en som segrat
och kammar bytet hem

att vara en i skaran
är det som kallas liv

ett liv som levs nu redan
och aldrig mer tar slut

ett liv som börjat knoppa
och snart ska nå sin blom





Fri vers av rebecca d VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-05 17:45



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Jamen....
Amen.......
kb
2008-05-07

  Michaela Dutius
Väldigt härligt flyt i texten som bär ett stort innehåll med sig till läsaren
2008-05-05

  Bibbi VIP
Jag ansluter mig till den skaran.
Applåd och bokmärke.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP