Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att du finns där

Det hade varit värre

om du inte fanns där...

Problemen blir inte färre

men du finns där...

Du gör bördorna smärre

genom att du finns där...

Jag älskar dig min Gud & herre..,

just för att du finns där...,just för att du

finns där.....





Fri vers av Kalle.O
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-06 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O