du min herre-!!!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig skrika, så hela världen
lyssnar, hur mycket jag älskar dig

-du min herre-!!!




MIN HERRES VILJA...

Klär min hud,
hungrig
steg för steg
din kropp
klättrar trappan
till paradiset
och vinet rinner
i Bacchus ära
av rödfärgad synder...

Längtans blick
smeker
kaxiga knoppar
magiska händer
i lustens gård
tårar och skratt
efter kyssen
bortkastad kläder
i hast och rus!!

Åtrån består
serenaden kan börja,
förbjuden frukt, poesi
Adonis målat gestalt
eldar inuti
vad som är kvar
till den sista melodin...

Vaknar, ryser
formligt skönt
viskar smärtan
kroppens törst
med djup andetag
efter ord eller tröst
sammets fingertoppar
dina fasta, tuffa tag...

Avståndet som finns
blir fantasi, rop
i passions dröm,
hemligt äger mig
min herres vilja
sötsur nektar
livets källa, hopp...

I en viskning, 

-Thank you!!!

© MP-havsbris/2008



Fri vers av Havsbris
Läst 809 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-05-06 21:17



Bookmark and Share


  Lotti
Wow tacksamhetens vindar snuddar min kind.
2008-10-26

  lodjuret/seglare VIP
jag intog borgen, vände ansiktet mot uppvinden, regnet piskade ansiktshuden och orden i dikten rann över kullerstenarna till min stora förtret ehuru jag velat hålla kvar dem att läsa i långsamhet
2008-06-16

  Rolando Furioso
Mmmmm
Medryckande och exstatiskt
2008-05-29

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-11

  Lejonhjärtas poesi
Oj om inte herren hör denna bön är han död och begraven och även om så är fallet han åter skall stå vid din sida och vara med dig och i dig i kärleks heta lustar, wow vilken passion, underbart!
2008-05-08

  KeL
mmm... vackert och sensuellt!
2008-05-08

  tom boreland
stryker över naken hud
med skrovliga fingrar
andas över dina brösi

att leva
2008-05-07

  mare VIP
..ljuvligt vacker.....sensuell.. i lustens gård...av eldar inuti.....som flammor är denna härliga hetta !!
hmmm.......denna läsning var en njutning.......
2008-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Sara kallade Abraham \"herre\".
Precis som det skall vara.
2008-05-07

  * Ammi *
känner igen ..
lika sensuellt tilldragande nu som då
applåd!
2008-05-07

  Karl-Bo Lundstedt VIP
så vackert sensuell.........
applåder....
kb
2008-05-07

  LassO
En skön bild av erotik, framtonar... sensuellt och känslosamt, ser man bilden framför sej... Härligt skrivet.
2008-05-07

  aol
underbart vacker gillas verkligen
2008-05-06

  Lyckohäxan Enediel
Ett underbart språk du skriver med.
Andas så vackert och lätt!

Toppen!
2008-05-06

  Don Jorgé
Har läst igeon dikten några gånger nu. Dikten är väldigt fint skriven med fint ett språk som skiftar mellan erotik och romantik.
2008-05-06

  Fredrik P. VIP
säker sensualism:
/kaxiga knoppar
magiska händer
i lustens gård/
vackert!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris