Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädda fisken,meta i Svartån...


Rädda fisken!

Fick just höra att dom har förbjudit allt bad i Svartån för att vattnet är för skitigt!!
Det förklarar alla dessa metare utmed ån...
Fiskarna nappar väl som bara fan för att på nåt sätt försöka rädda sig själva...

(Hoppas ingen äter av dom bara)




Fri vers av Kalle.O
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-09 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O