Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig tid

Inget nåt värt att ha
kommer utan
en viss
strid...

Problem ingen av
oss vill
kännas
vid...

Vi är älskande
i en farlig
tid...




Fri vers av Kalle.O
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-10 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O