Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅL.

hurra det rimmar,
då är det vackert
det rimmar, simmar, glimmar

det försvinner
det glider ur dina händer

sätt in ett vackert ord i en vacker meningen

hurra en klyscha

snälla rädda mig, dina vackra ögonfransar sticker i mig
det sticks när du sviker


och varje gång du säger
det där
är det ett nytt hål i mitt hjärta

till slut är det bara hål kvar
inget hjärta

det sa en psykolog till mig
och jag kände hur mitt hål slog snabbare.




Fri vers av Limestoned
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-10 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned