Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ilona L

meningslösheten lägger sin blöta filt ...eller... NU drar jag!

 




Svarta fåglar

Svarta fåglar flyger lågt idag

över huset där jag bor.

Kraxar om oväder av dödligt slag

och spirande oro gror.

 

Fångar sitt byte med vassa klor

sliter loss stora blodiga stycken,

det pulserar ymnigt över tyll och flor.

Nu är det hög tid för sista drycken!

 

Vill resa min iväg, gärna långt, långt 

dit där ingen i världen mig känner.

Bygga en hydda, varmt och trångt 

lindra sorgen som ihärdigt bränner.

 

Vill fly hals över huvud, för att gömma min gråt

som beslöjar mitt synfält och förpestar mitt liv.

Stanna upp och får lust att skriva mången låt

Glädjas åt att få arbeta med mitt tidsfördriv.

 

Svarta fåglar flyger lågt idag

över huset där jag bor.

kraxar om oväder av dödligt slag

och spirande oro gror.




Fri vers av Ilona _L
Läst 803 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-14 14:40



Bookmark and Share


  Thurizas
svarta fåglar är magi, välkommna dem även om dom ger oro.dom kan hjälpa en gå mellan världarna.Om man lyssnar..
2008-05-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Inte lätt
när det svarta
duggar tätt
Skickligt beskrivet
med svarta fåglars
vingande slag, idag!
*****************
2008-05-14

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!...precis så eländigt kan det kännas..Tack för den här!!!Bokmärke och hejdundrande applåder!!!
2008-05-14

  Sladjana Zubcevic VIP
\" Nu vill jag resa iväg riktigt långt bort dit ingen i världen mig känner \"
Jag vill också resa dit.

V A C K E R T!
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Starkt och gothiskt.

Does it every time!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ilona _L
Ilona _L