Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De nätter då du fick stjärnorna att bildas.

 

Jag minns såväl

de nätter då

du besökte mig.

 

då stjärnorna hade somnat in

månen hade försvunnit in i himlen

och då solen skulle hälsa på oss nästa dag

 

Minns du nätterna

då du fick

mina tårar att

bli vackra stjärnor.

 

Stjärnor som du

klistrade in i himlen

och som skulle visa

världen

vad kärlek verkligen var.

 

Och du lyckades

klistra upp hundratals

så himlen alltid lyste

för oss.

 

Men jag tror att

stjärnorna

har börjat lossna

 

kärleken räckte aldrig till




Fri vers av Manal
Läst 790 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-14 18:40



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Puuh... det började så hoppfullt och så landade jag mitt i mörkaste mörkret. Sådan stark längtan efter närvaro. Min tolkning. Jättebra!
2008-09-14

  Pojken i Svart
Med dina vackra, beskrivande och vemodiga ord målar du upp mycket starka bilder som berör mig.
Har läst din text fyra gånger nu, och jag gissar att det blir ett par till under dagen :)
2008-05-26

  Maria T
Så synd att stjärnorna har börjat lossna
Mycket vacker poesi
2008-05-14

  prinscess VIP
mycket vackert
fast lite vemodigt
2008-05-14

  albertina
Älskar titeln.
Starkt och så betydelsefullt.
Sista stycket speciellt.
Men jag tror att stjärnorna har börjat lossna.
Kärleken räckte aldrig till.
Snyft.
Gillar detta väldigt mycket Manal.
Tack för underbar läsning.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal