Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att krama en snöboll riktigt hårt

 

När du kastar dina kalla vassa ord mot mig

Duckar jag

 

Jag skulle kunna ta lyra

Samla ihop dem

Allihop

Och kasta tillbaka

 

Men jag är inte en sådan person




Fri vers av Pulsatilla
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 23:46



Bookmark and Share


  Inkarasilas
En del står över sånt där vettu...jag hade mulat den jäveln och satt mig på honom hahaha! Fast det här var skönt skrivet, vasst som sssatan.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla