Han lämnar dig inte, Han var aldrig din...

TITTA omkring!!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han lämnar dig inte, Han var aldrig din...

TITTA omkring!!




VAKNA!!!

När dagen, mörkas

solen blygt, eklipsar

himlen rädd, faller

alltet blir intet

mardrömmen kvarstår

 

När färger, bleknar

leenden, blir grimsar

kärleken, aldrig fanns

hjärtat buntar fel

mardrömmen kvarstår

 

När tårar, svider

ömma kinder, ristar

världen då, försvinner

avgrunden tar platsen

mardrömmen kvarstår

 

När dörren stängs

utan din fagra blick

orden blir så kalla

farväl väger tungt

mardrömmen kvarstår

 

kroppar fryser, läppar tystnar, händer når dina ej

_ min kärlek kvarstår för dig...

 

© MP-havsbris/2008




Fri vers av Havsbris
Läst 725 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-05-16 16:08



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En andlöst vacker känsloorkan som, nästan, gör en knäsvag ! Bokmärker !
2008-07-29

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så vackra ord om kärlek från dig. Till en nalle, en vän eller en kär. Allt passar in.
2008-05-18

  mare VIP
..när allt kvarstår....alla kärlekskänslor...som inte får sin ´´näring``
för att växa.......ljuvligt vemodigt......
2008-05-16

  * Ammi *
farväl väger tung .. andas olycklig/obesvarad kärlek. vackert vännen!
2008-05-16

  aol
du sticker ut på ett så underbart sätt i en så vacker poesi
magnifiko
2008-05-16

  friheten
Tror inte den kan skrivas bättre
2008-05-16

  Fredrik P. VIP
/kvarstår/ vaken!
intensiv lyrik! tack!
2008-05-16

  Larz Gustafsson VIP
DET är kärlek, det!
Ljuvligt!

\"Welcome To My Nightmare\" (Alice Cooper)
2008-05-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, nu är jag klarvaken!
2008-05-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara,
man nådde inte
ända fram, detta
gäller att lära sig,
nu, ad notam! Tack
för underbar upp-
lysning, som alltid!
****************
2008-05-16

  Quasimodo
Så starkt för det som inte fick vara och bli, när liv och kärlek blir skilda vägar och var känsla måste gå sin !!!
2008-05-16

  Sladjana Zubcevic
VACKRA OCH STARKA ORD.
UNDERBART!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris