Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.0


spår i glas



mönstret
av omogen tid

inbränt i fönstret mot väst

under två pelare
lutade mot varandra

[finns något]
som vrider skott
mot markens tak

förenade
och skilda åt
av ett tvärslå

urtänjda gester i nöd
      möter ett kall
från ett som komma skall



nedlagt av tre i en;



där välvs en båge
ovan en mjuk sfär

framdrömda
ur små fotspår

som upphör sida vi sida


de glömmer aldrig
var de fick sitt fäste

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 756 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-18 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet