Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte helt

Bara för att du har ny tjej..
Betyder det inte att du behöver skita i mig!

Behanda mig som den vän jag är..
Jag håller dig inte längre så kär!

Mina känslor finns inte längre kvar för dig.
Snälla, snälla.. Vill du bli kompis med mig?




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-06-26 23:32



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
förstår hur det känns, det är svårt
att känna glädje för varandra
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson