För dig, det är för dig ängel eller demon fördöm fy...

Bestraffa mig med sött och salt... Rosens eld!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För dig, det är för dig ängel eller demon fördöm fy...

Bestraffa mig med sött och salt... Rosens eld!



ÅT MIN ÄRANS KONUNG!

Allt gjort
gjorde jag för dig!
I kärlekens namn
förbi av trötthet
maktfull och helig!

Det är inte mig
tillåtet leva
dessutom, ägna åt
i favör
av ett minne fått
pågående förflutet
bortom tid, framtiden
törstig förnuftet...

Obefläckad känsla
utbyte mot osäkerhet,
chimär eller lögn
trygg fantasin
sorgen samt lyckan
ockulta fenomen
förfärdigat gråt
sista utvägen och
inledning icke heller
som början!

Inget ting står mig bi
ej i viss mån
av intolerans som du
sublim musten
intensiv balsam
över vishet
resonerar fram till
okända orsaker
åtrå som smärtar
väcker en fåfäng men...

Försök bryta bojorna
och frigöra helst
fängslade själar
kroppen med minnen
tystnaden sur som ljuv
från hjärtat, oss
frige mig min konung
i samma andetag,
leder till långsamt
smakfull min tortyr
för de löften
inuti brinner jag
tatuerad svarta ros
rosens eld...

Är för dig jag lever
dig jag beundrar, hedrar
och
... för dig gog jag!


© MP-havsbris/2008




Fri vers av Havsbris
Läst 793 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-05-20 21:04



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
VILKEN POESI!!
läser och njuter av orden!
2008-05-25

  Karl-Bo Lundstedt VIP
en text som överträffar
det mesta i samma stil...
blev helt TAGEN av denna..
APPLÅDER..
kb
2008-05-21

    Mr.painter
Kanoon
2008-05-21

  Quasimodo
Så mycket känslor för och från, i en vilsen virvel för allt som går in och ut, finns och försvinner, en konung och en drottning i kärlekens dans !!!!
2008-05-21

  mare VIP
..är för dig jag lever...dör för.....vackert, intensiva starka ord.....i kärlekens namn !!
2008-05-20

  Lejonhjärtas poesi
Underbar poesi till en Konung vars kärleksfulla Drottning du är!
2008-05-20

  Lyckohäxan Enediel
Jag ryser när jag läser så här fin poesi...uuunderbart!

Dina ord är så levande så det nästan går att ta på dem!
2008-05-20

  Fredrik P. VIP
fångas också av
/inuti brinner jag
tatuerad svarta ros.../
i detta kraftfulla
poetiska stycke.
2008-05-20

  Mats Henricson
vackert och djuplodande, många tankar väcks vid genomläsningen. Väsentlig....
2008-05-20

  Mats Henricson
vackert och djuplodande, många tankar väcks vid genomläsningen. Väsentlig....
2008-05-20

  * Ammi *
Otroligt vacker text som trollbinder, så skönt att vi får läsa sån här skön poesi på denna ibland sandlådetillvaro ...
bra flyt och fri för fantasin!
applåd vännen
2008-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Vackert med den tatuerade svarta rosen!
2008-05-20

  aol
smärtsamt starka rader i en mäktig poesi
magifiko
2008-05-20

  Sladjana Zubcevic
Smärtamt vackert!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris