Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min verklighet

Vill ligga och iaktta himlen med dig i
mitt kärleksrus

Vakna lycklig över att du ligger bredvid
i gryningsljus

Påta i trädgårn långt ute på landet vid
vårt sommarhus

Se våra barn växa upp tjoandes fulla
av lek och bus


Drömma om framtiden, resa iväg utomlands
vem vet

Tända en eld i skymning och diskutera mönster
på tapet


Bygga ett lusthus nere vid sjön, eller kanske bara
ett staket

Glädjas över julen och barnens miner när dom
öppnar paket

Räkna ner det nya året tillsammans och smälla
nyårsraket

Skaffa kor, får och hästar,minst en katt till, kanske
t.o.m en get

Övertyga självkritiska tonåringar om deras förmågor
och kapacitet

Berätta om blommor och bin utan att känna fånig
nervositet




Bara att få finnas i lyckoruset jag upplever
i din närhet,


gör det är så oändligt svårt att fatta att

allt det här...

 

är på väg att bli

 

min verklighet...








Fri vers av Kalle.O
Läst 359 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-21 23:13



Bookmark and Share


  Suspended Animation
Jätte fint skrivit tycker jag :) Blev helt tagen, alla tummarna upp för dig!
2008-05-25

  karenina VIP
vilken fin och underbar glädje dessa rader genomsyras av, smittar av sig!
2008-05-25

  anits VIP
Vacker underbar
dikt som genom
srömmas av glädje
2008-05-25

  Therés
MVG++ Denna läggs till favoriterna
2008-05-23

    Pivvi
Oj vad den här gillas, den boostar med energi, mycket bra rim, form och ja ALLT!
2008-05-22

  Karl-Bo Lundstedt VIP
KLART GRABBEN KAN DIKTA......
HELT SUVERÄNT.....
APPLÅDER!!!!!
KB
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O