Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sagt..,skrivkramp...


Skrivkramp

Om man trappar ner
på trappor upp..,

skulle man förmodligen
inte ta sig
dit man
ska...




Fri vers av Kalle.O
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-22 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O