Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då slutar jag gå fel


håll om mig hårt
så nära det är möjligt
bär mig över tvivlens hav
när jag drunknar i de mörka vatten
som stundtals är starkare än livet

håll om mig varsamt men äkta
lova inget mer än du orkar
för vet du att brutna löften
kan krossa en länge död tillit
om den inte fick tid nog att växa
innan den torkade ut

håll om mig så länge
som det krävs för att hitta hem
efter vilsna villovägar
med förblindade ögon
berätta för mig att jag duger
att inte allt går förlorat
som jag släpper nära intill

håll om mig
älska mig rakt igenom
mina fel och brister
först då kan jag resa mig
och aldrig någonsin falla
först när du orkar
stanna genom min resa
kan jag sluta tvivla
och sluta gå fel






Övriga genrer av devilsangel
Läst 406 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-05-22 19:40



Bookmark and Share


    Melona
\"lova inget mer än du orkar
för du vet att brutna löften
kan krossa en länga död tillit\"

så välformulerat, snyggt och klokt.
hela texten i detta stycke poesi
ber längtansfullt om kärlek, den riktiga och hållbara..
2008-05-24

  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet om \"älska mig då jag förtjänar det minst, typ, applådeer!
2008-05-23

  Lena Renman
Ett sådant omhåll en sådan kärlek är nog vad de flesta önskar sig. Typ \" älska mig mest när jag minst förtjänar det \" osv.

Tänk
att slippa förtjäna
att alltid duga
att bara få... visst vore det underbart.

Du skriver så fint om denna innerliga längtan och du målar upp en vacker bild med stort hjärta. Tack

Lena
2008-05-23

    ej medlem längre
Underbaaaaaaaaaaaaaart, jag häpnar över din begåvning och applåderar!
2008-05-22

    ej medlem längre
En stark och vacker bön om kärlek, tillit och förståelse!
En naturlig ingrediens i sann kärlek:)
Väldigt berörande rader min vän!
2008-05-22

  Lars Granlöf
JA detta kanske är det rätta svaret på min dikt om hårdheten.
2008-05-22

  aol
underbart vackert min vän
2008-05-22

  isabel louise
oerhört vackert skrivet vännen! blir tårögd!
2008-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk!

\"håll om mig
älska mig rakt igenom
mina fel och brister
först då kan jag resa mig
och aldrig någonsin falla
först när du orkar
stanna genom min resa
kan jag sluta tvivla
och sluta gå fel\"

Oerhörd intensitet och styrka i synnerhet i dessa rader, tycker jag.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel