Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheternas dag

Solen träffar mig där jag sitter med en ide' till en dikt. Den började med ordet "sorg" men raderas tio minuter senare i en känsla av glädje och tacksamhet... Har en tendens att fastna i känslan jag har när jag skriver så när jag satte mig ner vid datorn i morse stod jag inför det faktum att det här antagligen skulle bli en tämligen tung och trist dag. Vändningen kom när solens dansande sken påminde mig om hur otroligt lycklig lottad jag är som kan sitta med egen utvald musik i bakgrunden och skildra mina tankar på en sida i ett land där jag kan skriva om precis vad jag vill utan att bli torterad,fängslad eller till och med avrättad.., och dessutom publicera det!! I ljuvligt solsken!! Tack Sverige och Poeter.se för att även den här dagen kan bli en möjligheternas dag med allt vad det innebär!!




Fri vers av Kalle.O
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-23 11:24



Bookmark and Share


  Maria T
\"Glädje är att se livet genom en solstråle\"
2008-05-26

  Ordregnspoeten
Det är mycket viktiga saker det du skriver om. Sitter faktiskt själv och undrar vad jag ska göra av möjligheterna med denna dag. Ska spara din text.

MVH/Kristina
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O