Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets tid


på en ändlös vandring
bland snår och taggar
inser jag blodig
att jag inte orkar mer

då faller jag mot
det tysta mörka rum
där dörrar varit stängda
en lång tid under hoppets tid

på en ändlös väg
en återvändsgränd av förtvivlan
finns inga ord som tröstar
värmen når inte fram
till det innerligt frusna
det hål som själen bär

då reser jag mig inte mer
för ingen strid vill ta emot

en krigare som mist allt








Övriga genrer av devilsangel
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-23 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En krigare mister sitt liv för det han/hon tror på! Så intalas det oss...men handen på hjärtat; vad är så stort och viktigt att man vill offra sitt liv för?
Strongt skrivet vännen!
2008-05-23

    Lindizz
Har läst din text flera gånger, berör inpå djupet, sorgsen, starka rader, du skriver så öppet och starkt. Kramar.
2008-05-23

  isabel louise
en krigare ger aldrig upp! stark poesi vännen!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel