Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att stå kvar också när torra ökenvindar blåser...


Vågad tillit


Hellre höra dig skälla
än inte höra dig alls

Hellre se dig lämna
än tänka att du inte fanns

Hellre några smulor som lämnats
än att kasta förtorkad kant

Hellre låta dig veta
det jag lovat är pålitligt
- och sant




Fri vers av ÅsaLena
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-18 20:20



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jättebra!!!
2008-10-18

  Eaglemountains VIP
ärlighet och uppskattning och att slippa tystnades tortyr
2008-10-18

  devilsangel
Tycker mycket om dessa fina rader...så enkelt men så stort ändå, att uppskatta alla sidor hos varandra, kärlek...
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena