Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översvämning

 

Orden saknas mig

Trots översvämmat hjärta

drunknande i dig!

 




Bunden vers (Haiku) av ÅsaLena
Läst 404 gånger
Publicerad 2008-05-28 17:13



Bookmark and Share


  Mona*
En härlig känsla! Fint beskrivet
2008-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Vissa saker är bara \"larger than life\"!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena