Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jobbar för securitas och änglavakten...
Vem kan den här vara skriven till...=)



Hjälteblod

Du är efter Gud (& Nettan) min bästa vän
min soldat gjuten i hjälteblod,inte i tenn...

Vi skulle förlorat den här striden för längesen
men tack vare dig står jag åter på benen igen...


Så gott folk..,

räkna inte ut mig än...




Fri vers av Kalle.O
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-27 17:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Ty om den rättfärdige faller sju gånger, så står han dock upp igen...\" Ordsp.b. 24:16
Applåd!
2008-06-03

  Maria T
Din bäste vän efter Gud och Nettan
är Göran din livräddare.
Tänk att ha en sådan vän
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O